Rondleidingen op DE HERTOG JAN BROUWERIJ

Rondleiding Hertog Jan Brouwerij

Van authentieke koperen brouwketels, tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces.

Volwassenen € 14,95
Duur rondleiding 1 uur
Boek nu

Bockbier Rondleiding 2 & 3 oktober

Een rondleiding in het teken van ons prachtige herfstbier. Laat je verrassen door smaakvolle bier-spijs combinaties en het stachelen van Bockbier.

Volwassenen € 19,95
Duur rondleiding 1 uur
Boek nu

Liefhebbers Tour

Tijdens de Liefhebbers Tour leer je nóg meer over Hertog Jan en kom je op plaatsen waar de reguliere rondleiding niet komt. Een exclusieve en uitgebreide tour voor de echte bierliefhebber.

Volwassenen € 39,95
Duur rondleiding 2,5 uur
Boek nu

Voorproevers Rondleiding

Als Voorproever ben je samen met een vriend(in) welkom in Arcen, voor de unieke Voorproef Editie van onze Vatgerijpt rondleiding.

Volwassenen € 14,95
Duur rondleiding 1 uur
Boek nu

Vatgerijpt 2021 Rondleiding

Tijdens deze rondleiding vertellen we je alles over De Paradox van Zoet, vastgelegd in vier buitengewone vatgerijpte bieren.

Volwassenen € 7,50
Duur rondleiding 40 minuten
Boek nu

Rondleiding op maat

Op zoek naar een rondleiding op maat? Wij verzorgen talloze informatieve doch vermakelijke rondleidingen voor scholen en bedrijven. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we bekijken graag samen de opties.

Vertel ons wat je zoekt

BEZOEKTIJDEN BROUWERIJWINKEL

De brouwerijwinkel is open van woensdag t/m maandag van 11.00 tot 16.00 uur.

Op dinsdag is onze brouwerij winkel gesloten.

Tijdens openingstijden van de brouwerij bezoeken zijn de openingstijden van 10:00 uur tot 1 uur ná start laatste rondleiding.

I.v.m. de maximale capaciteit van de brouwerij winkel is deze gesloten voor passanten op zaterdag, zondag en maandag.

OPENINGSTIJDEN CAFÉ DE HERTOG JAN PROEVERIJ

De Hertog Jan Proeverij is dagelijks geopend van 11:00 – 20:00. Hier zijn jullie in de gelegenheid om bovenal veilig, maar vooral ook rustig te onthaasten en bourgondisch te genieten. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij vooraf een tafel te reserveren. Voor meer informatie kijk op hertogjanproeverij.nl.