Rondleidingen op de Hertog Jan brouwerij

Rondleiding Hertog Jan Brouwerij

Van authentieke koperen brouwketels, tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces.

Volwassenen € 15,95
Duur rondleiding 1 uur
Boek nu

Liefhebbers Tour

Tijdens de Liefhebbers Tour leer je nóg meer over Hertog Jan en kom je op plaatsen waar de reguliere rondleiding niet komt. Een exclusieve en uitgebreide tour voor de echte bierliefhebber.

Volwassenen € 49,95
Duur rondleiding 2,5 uur
Boek nu

Brauereibesichtigung Hertog Jan

Von authentischen kupfernen Braukesseln bis zu einem Keller mit tausenden Flaschen Grand Prestige. Bei einer Besichtigung können Sie unter Fachkundiger Begleitung den gesamten Brauprozess verfolgen.

Volwassenen € 15,95
Duur rondleiding 1 uur
Boek nu

Rondleiding op maat

Op zoek naar een rondleiding op maat? Wij verzorgen talloze informatieve doch vermakelijke rondleidingen voor scholen en bedrijven. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we bekijken graag samen de opties.
Vertel ons wat je zoekt
Ter inspiratie kun je ons bestand downloaden. Download insipratie bestand

BEZOEKTIJDEN BROUWERIJWINKEL

De brouwerijwinkel is open op dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur.

OPENINGSTIJDEN CAFÉ DE HERTOG JAN PROEVERIJ

De Hertog Jan Proeverij is dagelijks geopend van 11:00 – 20:00. Hier zijn jullie in de gelegenheid om bovenal veilig, maar vooral ook rustig te onthaasten en bourgondisch te genieten. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij vooraf een tafel te reserveren. Voor meer informatie kijk op hertogjanproeverij.nl.