Evenementen

Hertog Jan Vatgerijpt

Jaren geleden kwam onze meesterbrouwer Gerard erachter dat de smaak van onze Grand Prestige zich verder ontwikkelt naarmate je hem langer bewaart. Dit proces van rijpen vond Gerard zo interessant, dat het idee ontstond om ons kroonjuweel op hout te lageren. Een uniek proces, want door het verstrijken van de tijd, gaan de smaken van het bier een huwelijk aan met de smaken van het houten vat. Sinds 2017 lanceren we jaarlijks een unieke serie gelimiteerde bieren, genaamd Grand Prestige Vatgerijpt.

Zodra de nieuwe serie Vatgerijpte bieren perfect op smaak zijn gerijpt, zullen we op de brouwerij aandacht geven aan de lancering. Schrijf je in voor de speciale Vatgerijpt nieuwsbrief en houd onze sociale kanalen in de gaten.

www.hertogjan.nl/vatgerijpt

Grand Prestige dag

Elk jaar organiseren we een dag die volledig in het teken staat van ons kroonjuweel de Grand Prestige. Lang geleden ontdekte Gerard per toeval de smaakevolutie van de Hertog Jan Grand Prestige. Sindsdien zijn we ons meer gaan verdiepen in de rijping van ons bier. Op deze dag vieren we het bestaan van dit bijzondere bier en de heerlijke smaakevolutie die het rijpen ervan teweeg brengt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd onze sociale kanalen in de gaten voor meer informatie.

Bockbier weekend

De komst van dit prachtige seizoensbier willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we tijdens het BockBier weekend, onze rondleidingen volledig in het teken staan van Hertog Jan Bockbier. Je proeft uiteraard ons bockbier van dit seizoen, maar ook zullen we je verrassen met andere manieren om te genieten van een mooie herfstbock. We zullen je verassen met mooie bier/spijs combinaties. En heb je wel eens gehoord van het stachelen van bier? Bovendien leer je alles over de geschiedenis van Bockbier, over de ingrediënten en het brouwproces.

Het BockBier weekend vindt meestal in de eerste week van oktober plaats. Houd onze sociale kanalen in de gaten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en houd onze sociale kanalen in de gaten voor exacte data van de verschillende evenementen.
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief